🌿Familie Karma👌

2-daagse autogenetic-healing

Exclusief VIP Weekend – autogenetic-healing

Thema: “Familie Karma”

Een transformerende training met veel extra aandacht.
€497,- inclusief koffie/thee en lunch.

Zaterdag en Zondag 27 en 28 augustus in het mooie Dominicanenklooster in  Huissen*.
max. 10 personen

🎁 Bonus :

2 gratis groepssessies t.w.v. €130,-
waarin je al je vragen, die na deze 2-daagse in je bewustzijnswording naar boven komen, aan mij kunt stellen. 🎁  

Herken jij jezelf hierin?

Je krijgt steeds dezelfde thema’s in het leven terug.

Je voelt je geblokkeerd om te zijn en uit te dragen wie je bent.

In business, stagnaties ondervindt.

Ziekten en klachten, die steeds terugkeren

Chronische ziekten, die zich in jou hebben genesteld.

Mijn expertise zet ik voor jou in!

Bewust of onbewust creëren wij in ons de gevolgen van de omgeving.

Niet altijd zijn wij ons hiervan bewust, dat onze opvoeding en de normen en waarden van o.a. ouders een groot deel van ons zijn geworden.

Het belangrijkste in ons bestaan is om te zijn wie je bent, uit te dragen wie je bent, uit te spreken wie je bent.

En vooral de acceptatie dat je anders bent dan anderen, jouw authentieke “ik” tevoorschijn kan en mag komen.

Ik ben in de veronderstelling, dat dit de voornaamste levensles op aarde is.

Uit te dragen wat in je zit. Te laten zien, wie je bent. De moed hebben om te zijn wie je bent.

In mijn 25-jarige praktijk zie ik veel mensen met lichamelijke klachten en depressieve klachten.

Zeggen deze klachten wat over jouw “zijn”?

Ja!

Wat krijg je op deze 2-daagse training:

In deze 2-daagse training leer ik je hoe jij je weer vrij kunt voelen in jezelf en in het systeem.

👉 Autogenetic-healing/zelfhypnose
👉 Affirmaties, die persoonlijk bij jou passen
👉 Visualisaties die jouw blokkade doorbreken en
👉 Mijn onvoorwaardelijke aandacht, een extra inzet door mijn intuïtie, die mij nooit in de steek laat.

🎁  Als bonus krijg je 2 gratis groepssessies t.w.v. €130,-  waarin je al je vragen, die later in je bewustzijnswording naar boven komen, aan mij kunt stellen.

💒* Er zijn mogelijkheden om in het klooster te overnachten – zelf te regelen. Bezoek de site van het klooster voor alle mogelijkheden. Een overnachting is wel aan te raden, het klooster is een prachtige plek!

Is er een lijn naar de familie, opvoeders, externe omgeving?

Ja!

Allereerst is er vaak een loyaliteit naar ouders en het gezin.

En… natuurlijk de meeste ouders voelen veel liefde voor hun kinderen.

Willen alleen het beste voor hun kinderen.

Zij dragen echter ook een karma met zich mee van hun ouders.

zoals o.a:

💔 geen liefde fysiek kunnen uitdragen naar hun kinderen,
💔 geen zoen,
💔 geen arm om hen heen!


Zoals mijn schoonmoeder, als jong meisje verloor zij haar moeder en dit trauma in haar leven heeft zij nooit kunnen helen,

De emoties waren teveel en die bande zij uit.

Dit had weer gevolgen voor haar kinderen.

Als je dit karma niet doorbreekt, zal dit nog verder doorgaan in de lijn.

De volgende generatie zal de pijn en de emoties van verlies moeten toelaten en daardoor weer het hart open zetten!

Waargebeurde verhalen

Enige weken terug kwam er ‘s nachts bij Ineke een boodschap vanuit het universum binnen. De opdracht om een tweedaagse VIP training over Karma te organiseren. Om de heling in te zetten, vastgeroeste emoties los te laten, die generaties al deel van families, bedrijven en organisaties zijn.

Al sinds ik Ineke ken, heeft Ineke mij regelmatig gewezen op situaties in mijn familie, situaties, die voor mij normaal waren, maar die zeker niet normaal zijn.

Ik ben daarom (toen ik daaraan toe was) samen met Ineke regelmatig in mijn verleden gaan duiken. Waarom heb ik ervoor gekozen om geboren te worden in een gezin met een moeder en broer, die narcistische trekken vertonen? Waarom koos ik ervoor op te groeien in een gezin waar gevoelens geen rol mochten spelen?

Het leven is een leerschool. Als je erin zit, zie je dat niet altijd zo, maar als je wat meer afstand kunt nemen en je kijkt hoe je leven tot op dat moment verlopen is, krijg je meer inzicht hierin.

Toen ik jong was (op de lagere en middelbare school) was de cultuur in ons gezin gericht op:
😶 negativiteit,
😶 elkaar afmaken,
😶 belachelijk maken,
😶 kleineren.

Gedrag, zoals “huilen” werd direct afgestraft (was meisjesgedrag, kinderachtig). Mijn broer werd door mijn ouders op een voetstuk geplaatst, alles wat hij deed was beter, dan wat ik deed:
😞 zijn opleiding was beter dan die van mij,
😞 zijn muziekkeuze was beter dan die van mij
😞 zijn huis en tuin waren mooier dan van ons
😞 zijn kinderen hadden een betere opvoeding genoten dan ons kind, etc.

Toen mijn vader bij het invullen van de belastingpapieren er achter kwam, dat ik in een bepaald jaar meer verdiend had dan mijn broer, schrok mijn vader enorm. Niets zeggen tegen je broer, hij mag dat nooit weten!

Waarom was ik in dit gezin grootgebracht, waarom niet in een liefdevol gezin, waarbij de familieleden elkaar steunen en motiveren?

Als ik nu achteraf ernaar kijk, ben Ik er meer en meer van overtuigd, dat mijn leven in dit gezin zinvol is geweest. Alleen kwam ik daar vrij laat achter, eigenlijk door toedoen van Ineke.

🙈 Ik zag mijn plek in het gezin niet,
🙈 ik zag niet dat mijn broer en mijn moeder narcistische trekken vertoonden,
🙈 Ik zag niet dat ik tweede viool moest spelen
🙈 Ik zag niet dat hij alles mocht zeggen en ik niets, om, zoals mijn moeder dat zei, de goede vrede te bewaren.

Mijn karma in dit leven is om mijn gevoel te ontwikkelen, afstand te doen van negativiteit. Geen wrok te hebben naar gebeurtenissen in het verleden, maar achteraf dankbaar te zijn, dat ik daardoor juist kon groeien. Het heeft overigens wel even geduurd bij mij voordat ik dat inzicht kreeg. Daarom ben ik zo blij met deze tweedaagse, die Ineke neerzet in Huissen. Ik ben daar niet bij als cursist, maar wel als ervaringsdeskundige. Als jullie ogen daar geopend worden, zoals die bij mij geopend zijn, dan worden dit twee fantastische dagen!

Groeten en tot ziens in Huissen,
Tjeerd van Dam

Een cliënt van mij kwam met de mededeling dat zij nog maar een maand te leven had met een verregaande geconstateerde kanker.

De familie karma:

😞 Niet gezien en gehoord worden in een gezin van 7 kinderen.
😞 De anderen in het gezin waren knapper en beter.
😞 Zij kon niet leren en was blij dat ze trouwde.
😞 Haar man verdiende te weinig om leuke extra dingen te doen.
😞 Haar zwagers verdienden wel genoeg!
😞 Zij was de assepoester van de familie.

In therapie vond ze een groot deel van zichzelf terug. En realiseerde zich, dat haar huwelijk haar niet gaf, wat haar toekwam.
Echter de beslissing om te scheiden, was te moeilijk.
Zij volgde alles op wat ik haar in therapie leerde. Slikte trouw haar voedingssupplementen en kreeg haar energie weer terug.

Daardoor konden de familie en haar kinderen haar meenemen naar Disney in Amerika, naar andere landen, etentjes aanbieden, naar musicals etc.

Haar dochter kwam later ook bij mij in de praktijk.
Zij scheidde wel van haar man.

Kreeg ook kanker.

Een gevoel van niet alles kunnen, wat ze wilde. Beklemd zijn en voelen. Zij wilde op reis, leuke dingen doen, uit eten. Had een vriend, die getrouwd was.
Dus moest ook genoegen nemen met minder, dat zij verdiende. (Een 2e plaats)
Dit gevoel van “tekort” gaf zij ook weer mee aan haar kinderen.
Door haar geconstateerde kanker en de beperkte tijd, die ze had, kreeg zij uiteindelijk wel wat ze diep in haar hart wilde.
Anderen “trakteerden” haar op reizen, net zoals haar moeder, genoot zij hiervan! De prijs was hoog… de kanker kon zij niet uitbannen, daar dit haar een uitzonderingspositie gaf

En weer kwam een derde generatie bij mij in therapie. Diagnose: BRCA2. (Nog geen symptomen)
Als preventie wordt genoemd: verwijderen van de eierstokken. Zij was nog jong en stond voor dit dilemma.

Het familie thema van “tekorten”, niet goed genoeg zijn, kwam ook bij haar weer naar voren.

Zij zag dit, zag de rode lijn… van oma-moeder en overwon dit.

Niet makkelijk! Toch gedaan. 

Een cliënt van mij kwam met de mededeling dat zij nog maar een maand te leven had met een verregaande geconstateerde kanker. De familie karma: 😞 Niet gezien en gehoord worden in een gezin van 7 kinderen. 😞 De anderen in het gezin waren knapper en beter. 😞 Zij kon niet leren en was blij dat ze trouwde. 😞 Haar man verdiende te weinig om leuke extra dingen te doen. 😞 Haar zwagers verdienden wel genoeg! 😞 Zij was de assepoester van de familie. In therapie vond ze een groot deel van zichzelf terug. En realiseerde zich, dat haar huwelijk haar niet gaf, wat haar toekwam. Echter de beslissing om te scheiden, was te moeilijk. Zij volgde alles op wat ik haar in therapie leerde. Slikte trouw haar voedingssupplementen en kreeg haar energie weer terug. Daardoor konden de familie en haar kinderen haar meenemen naar Disney in Amerika, naar andere landen, etentjes aanbieden, naar musicals etc. Haar dochter kwam later ook bij mij in de praktijk. Zij scheidde wel van haar man. Kreeg ook kanker. Een gevoel van niet alles kunnen, wat ze wilde. Beklemd zijn en voelen. Zij wilde op reis, leuke dingen doen, uit eten. Had een vriend, die getrouwd was. Dus moest ook genoegen nemen met minder, dat zij verdiende. (Een 2e plaats) Dit gevoel van “tekort” gaf zij ook weer mee aan haar kinderen. Door haar geconstateerde kanker en de beperkte tijd, die ze had, kreeg zij uiteindelijk wel wat ze diep in haar hart wilde. Anderen “trakteerden” haar op reizen, net zoals haar moeder, genoot zij hiervan! De prijs was hoog… de kanker kon zij niet uitbannen, daar dit haar een uitzonderingspositie gaf En weer kwam een derde generatie bij mij in therapie. Diagnose: BRCA2. (Nog geen symptomen) Als preventie wordt genoemd: verwijderen van de eierstokken. Zij was nog jong en stond voor dit dilemma. Het familie thema van “tekorten”, niet goed genoeg zijn, kwam ook bij haar weer naar voren. Zij zag dit, zag de rode lijn… van oma-moeder en overwon dit. Niet makkelijk! Toch gedaan. 

Familiekarma uit zich ook in jouw zakelijke leven.

Zo een ondernemer, die mij om raad vroeg omdat hij klachten had en een puinhoop maakte van zijn persoonlijk leven. Hij had een eigen zaak en werknemers, die voor hem werkten waar hij een goede band mee had.Doordat zijn persoonlijk leven hem teveel bezig hield en hij zichzelf op dit vlak zag mislukken, straalde hij dit “mislukken” ook zakelijk uit.

Zijn uitstraling, zorgde voor minder inkomen, waardoor hij nog meer ging piekeren, geld zorgen kreeg etc. de mooie samenwerking met zijn werknemers naar een irritatie gevoel verplaatste. 

Door autogenetic-healing en inzage in een onbewust familiair deel in zichzelf, zag hij weer kansen in het leven.

En een andere aanpak in zijn leven.

Hij hield van zijn zaak, van zijn muziekinstrumenten, zoals piano’s, die hij verkocht. En door deze liefde weer te voelen, de melodie van het leven weer te neuriën, zijn muziekinstrumenten weer aandacht te geven, veranderde zijn trillingsfrequentie en kwamen de kopers weer binnen.

 

Dit zijn enkele voorbeelden van een familiekarma.

Ik kan er honderden noemen, die ik tegenkom in mijn praktijk. De rode lijn:

cliënten zijn belemmerd in wie ze zijn…

Doorbreek het schuldige gevoel en heb de moed om niet meer te pleasen naar de familie.

Laat de “vastgeroeste” emoties in jezelf toe en denk in mogelijkheden ipv onmogelijkheden.

Ik weet, als ervaringsdeskundige op heel veel gebieden jou te begeleiden in de zelf-hypnoses sessies om jouw “onwaarheden” op te sporen, jouw mindset te stretchen en jouw zielsmissie opnieuw te herkennen.

Transformeer en doorbreek het patroon tijdens het

exclusieve VIP-weekend.

Thema: “Familie Karma”

Een transformerende 2-daagse training met veel extra aandacht.
 €497,- inclusief koffie/thee en lunch.

Inclusief 🎁 Bonus: 2 gratis groepssessies na deze 2-daagse t.w.v. €130,-

Zaterdag en Zondag 27 en 28 augustus in het mooie Dominicanenklooster te Huissen.

max. 10 personen

Mogelijkheden voor overnachting – zelf te regelen.

2-daagse 27 en 28 augustus

Dominicanenklooster Huissen
497
incl btw
  • Twee dagen - excl. overnachting
  • van 10.00-17.00 uur
  • Incl. koffie/thee en lunch.
  • Bonus: 2 gratis groepssessies na deze 2-daagse, voor al je vragen die later naar boven komen.

* Mogelijkheden zijn er om in het klooster te overnachten – zelf te regelen. Bezoek de site van het klooster voor alle mogelijkheden. Een overnachting is wel aan te raden, het klooster is een prachtige plek!

Ik ondersteun je vanuit mijn visie

zodat je jezelf kunt genezen vanuit je bron.

Ineke werkt vanuit het psychische, heel snel analyserend naar de kern van het probleem.

Een kracht van Ineke is dat zij, intuïtief kan aanvoelen en ook testen welk orgaan belast is en opspeelt.

Ineke brengt de voedingsleer, voeding en ook de psychische kant van voeding in kaart.

Ineke legt de vinger op de zere plek en kan het omzetten naar het positieve. Ze heeft een goed invoelend vermogen.

Zeer intuïtief, dat is Ineke. Zij scant zeer snel waar het probleem ligt.​

Ineke kan goed luisteren en de situatie goed inschatten.