Mijn werkervaring

Ik ben niet zomaar Aureole Healing gestart.
Mijn opleidingen en werkervaringen hebben 
voor een goede basis gezorgd.

GGZ therapeutisch centrum de Oosthoek Limmen, Maatschappelijk Werk:
Interactieve groepsessies van intern opgenomen cliënten met gediagnosticeerde borderline persoonlijkheidsstoornissen.

Verpleegtehuis in Heemskerk:
Begeleiden van cliënten en hun familieleden.

Eigen praktijk
In 1993 ben ik een eigen praktijk begonnen, daar ik inzag, dat gesprekken niet alléén de cliënten inzicht konden geven in hun psychische en lichamelijke klachten. De onbewust weggezette emoties van vroeger waren vaak de oorzaak, dat het lichaam en/of de geest tot klachten kwam. Ik keerde me ook af van de diagnostische “hokjesgeest” De cliënten die bij mij komen zijn allemaal uniek met een uniek klachtenpatroon, die ik niet indeel in de DSM-5 structuur.

In mijn praktijk zet ik de autogene training als basis ontspanning in naast gesprekken, kinesiologie en soms als ondersteuning orthomoleculaire medicatie bij slapeloosheid en andere fysieke en geestelijke klachten.

Autogenetic Healing bestaat al 30 jaar. In mijn praktijk, waar echt de wonderen gebeuren als het onmogelijke mogelijk wordt, zet ik de door mij door de jaren heen ontwikkelde methode “autogenetic-healing” in.

Deze zelfhypnose kan iedereen leren om zichzelf beter te leren kennen en zich zelf te genezen.

Mijn levenservaring neem ik mee in de trajecten die ik deelnemers aanbied.

Ik heb vele klachten overwonnen door inzicht, zelfobservatie en het toelaten van weggezette emoties, die door een zelf-hypnose naar voren komen, o.a:

  • Schildklierproblemen
  • Oogproblemen
  • Knobbel in mijn borst
  • Hoge bloeddruk
  • Buitenbaarmoederlijke zwangerschappen
  • Buikproblematiek
  • Hartritmestoornissenen, een lekkende hartklep en meer.
  • Voet, knie en loopproblemen.
  • Burn out/depressie

Ik ben ervan overtuigd, dat deze klachten een deel van mijn leerschool waren om te zijn wie ik nu ben en ik van daaruit anderen kan helpen met mijn instelling, zoals Wayne Dyer al verkondigde: “Eerst geloven en dan zien”

Mijn geloof in heling is 200% en mijn geloof in jou is 200%, als jij jezelf gaat vertrouwen en terugkomt bij jouw innerlijke goddelijke bron van waaruit de heling ontspringt.