Wat biedt Autogenetic Healing jou?

Elke cel heeft een geheugen. Alle trauma’s die je hebt meegemaakt (ook de mini trauma’s uit je kinderjaren) liggen in je cellen opgeslagen. Herinneringen van pijn, frustratie, verdriet die er niet mochten zijn of die je niet kon verwerken, al deze pijnlijke herinneringen, zelfs die uit je kinderjaren veroorzaken ziekmakende negatieve energie die 85% van de lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt.
Het lichaam geeft trouw subtiele en minder subtiele seintjes in de vorm van fysieke en/of psychische ongemakken, pijn en ziekte. Doe je er niets mee of onderdruk je dat met medicijnen, dan kunnen in toenemende mate ernstiger ziektes en klachten ontstaan.

Autogenetic healing is een methode, door mij ontwikkeld, om de in de cellen opgeslagen pijnlijke herinneringen weer te herkennen en te voelen, vervolgens op te lossen en daardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam weer te activeren. Hierdoor kan de levensenergie weer stromen, zullen de klachten verminderen en zelfs helemaal verdwijnen.

Het is prachtig, zo krachtig en intens hoe het lichaam en de geest zich inzet om weer naar ons oorspronkelijke evenwicht te komen.
Ik reik jou de kennis en technieken aan om door dit proces heen te gaan.

In ruil voor jouw aandacht krijgt je het mooiste geschenk hiervoor terug en dat is je gezondheid, vitaliteit en geluk. Het is jouw geboorterecht om te weten hoe je jouw lichaam gezond en vitaal kunt houden, waardoor je blij en gelukkig stralend gezond oud kunt worden.

Ben jij geïnteresseerd om oude pijn, lichamelijke beperkingen NU op te lossen zodat je gelukkiger, gezonder, vitaler en stralender kunt worden?

Meer info

Wil jij meer info? Vul dan het onderstaande formulier in en dan kom ik er op terug.