Authenticiteit

AUTHENTICITEIT

Wat is authenticiteit?

We kwamen in Amerika binnen in een “hippe-kava” retro koffieshop. Op de bank zat een vrouw, die de telefoon aan haar oor had en ergens naar luisterde.

Zij had een mooie uitstraling. Straalde uit waar ze voor stond!

Vroeg aan ons, of het geluid van de mobiel ons stoorde. Toen ontstond er magie!!!

Zij keek ons aan, draaide naar ons toe en legde haar telefoon neer waarop zij aan het luisteren was naar de kerkdienst in haar woonplaats, waarbij zij niet bij aanwezig kon zijn.

Zij vertelde ons dat ze een paar dagen alleen in Madeira Beach (Florida) had geboekt om haar verjaardag te vieren en nu wachtte totdat haar kamer in orde was.

Zij voelde en wij voelden de vibratie van elkaar: de onderliggende diepe waarden van het “zijn” in deze wereld. Zij zei ons, dat haar intentie, deze dag was om alleen te zijn, om de verbinding in haar zelf te voelen.

Het universum had nu bepaald, dat zij deze verbondenheid met haarzelf en met het universum mocht en kon delen met ons om door het gesprek, dat zich ontwikkelde, nog meer in een dieper bewustzijn te komen.

En voor ons… er stroomde liefde naar haar en van haar naar ons. Een wederzijds begrijpen van het doel hier op aarde en onze missie om anderen hierbij te helpen.

Niet laten verleiden, door de rat-race van het leven, maar bij jezelf blijven in jouw waarde, in jouw bron, in jouw anders zijn dan anderen, wat jou uniek maakt.

Ik blijf bij mezelf, wat ik wil uitdragen, vanuit mijn “oer” bron vanuit een oprechtheid, eerlijkheid en zuiverheid. Dat is een authenticiteit, die voeding nodig heeft vanuit stilte, meditatie, verbintenis met het universum!

Raak jezelf niet kwijt, loop niet mee met de grote groep, verlies jezelf niet in steeds meer en meer, zodat je mind begerig wordt en je hart wordt gesloten voor liefde.

Gayle Marie, jij zet je vibratie en jouw heerlijke zijn neer in jouw baan als wiskundelerares om pubers te begeleiden op jouw creatieve manier. Ook in jouw schilderskunst. Jij bent authentiek, dit straal je uit, dit voel je op afstand.

En voor degenen, die dit lezen…

Hoe trouw ben jij aan jezelf in deze wereld vol verleidingen of stap je van jouw originele pad af?

Dan ontstaat er een leegheid, die weer wordt opgevuld, een onrust naar steeds weer meer, en uiteindelijk ziekten, die ons willen wakker schudden.

 

Authenticiteit-kwetsbaarheid-vergeven, is een hoofdstuk uit mijn boek: ‘Open de poort naar je zelfheling’, waarvan de officiële  ‘vuurdoop’ plaatsvindt de 13e januari om 14.30 uur in het restaurant ‘Vuur’, te Baarn.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration
Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht