Download hier jouw gratis e-books en oefeningen.

Beluister hier GRATIS een oefening uit de Autogenetic Healing training >>>

Is weggestopt verdriet de ingang naar een burn-out/depressie?

In mijn nieuwste e-book kun je het nu lezen!

In dit e-book vertel ik jou graag mijn verhaal om je te inspireren en te laten zien dat de autogenetic-healing methode jou kan helpen.

Werk weer met plezier, voel je weer fit en blij en kom weer bij je passie en missie.

Ik had een praktijk, een goed huwelijk, een mooie dochter... Hoe kan dit? Mijn hoofd tolde, was overvol. Slapeloosheid…. Een zombie voelde ik me. Maar er was een oplossing!

In Liefde Verbonden

Kom de liefde omarmen.

Liefde voor jezelf, Liefde voor je omgeving, Liefde voor dieren, planten en het weer, Liefde voor het universum, zon, aarde, lucht,
Liefde voor de oerbron… God, Liefde is harmonie, Liefde is leven en willen leven, Liefde is vanuit je hart geven, Liefde is vanuit je hart ontvangen.

Sterke Verbindingen​

Vul je gegeven in en kom in verbinding.

Vooral in deze tijd is een sterke verbinding vanuit liefde, onbaatzuchtigheid, begrip en inlevingsvermogen belangrijk. Welke relatie-verbindingen kunnen sterker en willen we sterker en intensiever? Voelen we ons begrepen en geaccepteerd?

“Autogenetic Healing”
de sleutel tot jouw gezondheid

Vraag nu mijn e-book aan!

Liefde is helen van al jouw lichamelijke en psychische beperkingen.

In dit e-book vertel ik jou graag mijn verhaal om je te inspireren en te laten zien dat de autogenetic-healing methode jou kan helpen.

Je zult versteld staan van je eigen geneeskracht, dat garandeer ik je. Naast mijn e-book krijg je ook maandelijks gratis tips, praktische oefeningen en wetenswaardigheden over hoe jij jouw gezondheid blijvend kunt verbeteren.

Vul je naam en emailadres in om je gratis-book te ontvangen