Ervaringen klanten

Wat zijn de ervaringen van de training met Ineke?​

" Ik merkte dat alle deelnemers zich kwetsbaar opstelden en ik dus ook "

Het was voor mij de eerste keer dat ik aan zo’n training  mee deed en moest ik wel even wennen. Ik merkte dat alle deelnemers zich kwetsbaar opstelden en ik dus ook, al had ik er moeite mee in het begin maar gaandeweg ging het beter.

Jouw training structuur en aanpak sprak mij aan. Iedereen was enthousiast en deed  mee met alle opdrachten. Hoe jij de mensen benaderde en aansprak om hun problemen/knelpunten bespreekbaar te maken en wat er aan gedaan kan worden spreekt boekdelen. 

Gaandeweg tijdens de training merkte ik dat er veranderingen zijn opgetreden bij alle cursisten en zeker ook bij ons (mijn vrouw en ik). Kortom, het heeft ons in ieder geval veel gedaan. We werken eraan om naar de goede richting te gaan en de verbeteringen vast te houden. Ik ben dankbaar dat wij deel hebben kunnen nemen aan deze 2-daagse training.

Tan
 
Sandra
Lees verder
Hoi Ineke, Graag wil ik iets met je delen nav onze sessie. Je weet het nog, een rugspier van mij werd behandeld. Ik vond het een prachtige sessie, alles, nogmaals heel erg bedankt Ineke! Dus, de rugspier. Afgelopen donderdag dacht ik opeens, hey, het lijkt wel minder, de gevoelige plek/weerstand/ vastzittende rug. Dus ik dacht, laat ik weer eens de sit-up doen die ik vroeger altijd deed in de Bikram yogales. Er was nog wat weerstand maar uiteindelijk lukte het!! Wauw, wat was ik blij! Vandaag, twee dagen later, weer gedaan. Ik voelde nog wel spanning maar ik dacht met liefde aan de plek, stuurde er liefde naar. Paar keer mezelf ondersteund door linker elleboog, op die manier eerst de oefening gedaan. En ja hoor, daarna lukte het wederom! Zonder hulp van elleboog. Dank je wel Ineke! Ik durf er doorheen te gaan en er liefde naar te sturen, zo fijn, maandag ga ik weer!
Heleen
Lees verder
Een hele fijne 2 daagse bij Ineke gedaan. Het heeft een zaadje in mijn gepland dat ik mijzelf echt kan genezen. Al lukt dat met dingen nog niet helemaal, ik voel een diepere zekerheid en ‘weten’ daarin en dat vind ik super. Verder was de ontspanning van autogene training super zalig en de visualisaties gingen heel diep. Hele mooie ervaring gehad die ik weer mee neem in mijn leven Liefs en hug Heleen.
Conchita
Lees verder
Hartelijk dank voor de mooie training in Huissen. Ik ben heel blij, dat ik het gedaan heb.
Karin
Lees verder
Heel mooi vond ik het liedje “We are gone to make this world a better world” en met wiegen van mijn innerlijk kind. Tijdens het liedje (a child is born) is er weer een stuk van mijn innerlijk kind geheeld.
Jeannette Nette
Lees verder
Was zeker heeeeel bijzonder ....en dankbaar
Karin
Lees verder
Wat ik mooi vond aan de training: alles, het waren schitterende bijeenkomsten, waarbij ik iedere keer weer meer leerde. Het allermooiste vond ik de liedjes, die kwamen echt binnen, verder ook de meditatie van de onderwereld en de bovenwereld en de uitleg over de levensfasen. Ik doe dagelijks de opname die ik van jou heb gekregen en heb zelf ook een opname gemaakt met ongeveer dezelfde inhoud.
CM
Lees verder
Wat ik mooi vond aan de training: Het was voor mij een belangrijke stap, van het donker naar het licht. De 2-daagse bijeenkomst was voor mij slechts een begin, een zetje in de juiste richting. De groep was prettig, en omdat ik er niemand kende, voelde het een beetje onwennig aan in het begin, en als je volledig meedoet dan valt ook die drempel snel weg. De locatie was prima, en de energie van de zaal zelf was heel rustig en warm, evenals Ineke zelf. Ik voelde mij er heel veilig. Het leren van de zelfhypnosetechniek die Ineke gebruikt is onmisbaar, en het fijne ervan is dat je het altijd kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt. Ook als je al bekend bent met een vorm van zelfhypnose en/of meditatie, is het echt een mooie aanvulling.
Sabrina
Lees verder
Ja het is een hele fijne ervaring geweest om bij jou de Autogenetic Healing te volgen. Ik vond het een hele warme ervaring en heb echt wel dingen kunnen loslaten zoals het verdriet om mijn jeugd. Het was zeker een stukje van de puzzel dat ik heb kunnen oplossen. Ik ben ondertussen ontzettend geheeld, dankzij de technieken die ik van jou aangereikt kreeg. Ook de deelnemers waren erg fijn omdat je toch met een hoop gelijkgestemden terecht komt en daar een heel warm contact uit voort komt. Ik vond het zeker de moeite waard. Ik hoop je zeker in de toekomst nog terug te zien.
Veronique
Lees verder
Ik deed mee aan een tweedaagse training Autogenetic healing in Gent. Ik heb daar toen echt veel deugd aan beleefd en ook meermaals de oefeningen thuis herhaald. De tweedaagse was zeker en vast een waardevolle bijdrage op mijn pad, waarvoor hartelijk dank! Heel veel liefs,
Anoniem
Lees verder
Bij binnenkomst, voor een Autogenetic Healing, werd ik op een liefdevolle manier door Ineke ontvangen. Meteen was daar een vertrouwd gevoel dat ik mij open mocht stellen. Ineke ging aan de slag, en werd duidelijk wat mij tegenhield om te geloven in mijn zelfhelende krachten.. Het onbewuste is bewust geworden en zo fijn om daarbij ook een stuk vergeving te mogen schenken aan mijn vader. Ik ben Ineke dankbaar voor wat ze mij heeft gegeven en wat ik heb mogen ontvangen🙏
Vorige
Volgende

“Ik zou eigenlijk voor een operatie gaan,

maar deze is uiteindelijk niet nodig geweest.”

Het juiste woord op het juiste moment ter bewustwording van wat speelt...

Een geslaagde twee-daagse in een bewust opgebouwd stappenplan qua oefeningen om de diepgang mogelijk te maken…om dat net aan te raken wat klaar lag en mocht opgediept worden ter transformatie en heelwording…


Een doorvoelde en doorleefde aangereikte info en wijsheid met oog voor elke deelnemer en verbondenheid als groep…
Het juiste woord op het juiste moment ter bewustwording van wat speelt…


Nu aan ons om hiermee aan de slag te gaan en zo de weg naar ZELFHELING verder te openen en dit stap voor stap toe te laten en te integreren…
Dankbaar dat ik dit alles mocht ervaren…
Veel succes in de verdere doorgave van deze helingsmethodiek…

Meer info

Wil jij meer info? Vul dan het onderstaande formulier in en dan kom ik er op terug.