Trainingen & agenda

Trainingen die al zijn geweest:

Sta je niet in contact met jouw lijf? Kan je de subtiele signalen van je lijf niet ontvangen? Ben jij afhankelijk van medische behandelingen of medicatie om te kunnen functioneren?

Zelfs als het lichaam intensievere signalen uitzendt door middel van een burn-out of ziekten zoals hartstoornissen, long-lever problemen, darmproblemen, artritis, en zelfs kanker is het nog steeds mogelijk om jezelf te genezen. Tenminste, alleen als jij de moed hebt om echt naar jezelf te luisteren, in de diepte te duiken en weer bij jouw intentie, jouw missie te komen, waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

De Autogenetic Healing training begint met specifieke braintraining om je hersengolven te verlagen zodat je steeds dieper in je onderbewustzijn komt waar alle herinneringen zijn van alles wat je ooit hebt meegemaakt inclusief die gebeurtenissen die je als (mini) trauma’s hebt ervaren en dagelijks een negatief effect hebben op je gezondheid.

Hierbij komen we bij een staat van “zijn”, waarbij de hersengolven zich vertragen naar de Thetagolven. Hierdoor kunnen we in onszelf kijken, zonder dat onze Mind (denken/ego) het overneemt. We verbinden ons met de kern van de pijn of het lijden en vragen aan ons onbewuste wat er nodig is om te helen en voeren direct de correcties uit om een nieuwe betekenis te geven aan wat we, voornamelijk in ons kindertijd, hebben meegemaakt toen we nog heel kwetsbaar waren en toen de onbewuste patronen die ons nu leiden zijn ontstaan.

Je neemt het heft zelf weer in handen. Geen arts, psycholoog, psychiater therapeut weet wat er in jouw cellen aan pijnlijke herinneringen ligt opgeslagen en wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Dat weet alleen jij!

Meer info

Wil jij meer info? Vul dan het onderstaande formulier in en dan kom ik op je terug.