Open de poort naar jouw zelfheling

Een nieuw energieveld, een nieuwe trillingsfrequentie, een nieuw boek.

Een boek door mij geschreven over het verleden, heden en toekomst.

Hoe het verleden op het heden en de toekomst drukt.
Hoe het verleden onder ogen kan worden gezien, weggezette gevoelens er weer mogen zijn.

Het onbewuste aandacht krijgt door technieken uit ‘Autogene-training’ waarbij ‘overspannen’ gedachten, die jou vandaag bepalen, jouw gisteren en jouw morgen, rustiger worden.
In deze rust kunnen we kijken wat de leerschool is in ons leven en deze uitdaging dan aangaan met onze leerschool.

Klachten bepalen een groot stuk van ons welzijn in ons leven. Zij dragen bij aan een afhankelijkheid van anderen, een reductie van kwaliteit in het leven.

In mijn boek beschrijf ik mijn reis door dalen en klachten die zich aanmelden op weg naar de “woeste hoogte”, waar authenticiteit nummer één staat en mijn vaste geloof in mijzelf, dat ik mezelf kan helen en de klachten als een “wake-up” call kon zien.

Ik sta volledig achter mijn gezegde:
“Het onmogelijke is mogelijk”

Niet door twijfel, niet door angsten, niet door minderwaardigheid, boosheid en verdriet. Deze gevoelens zijn een uitdaging om onder ogen te zien en de soms “donkere tunnel” in te gaan, waar je niets meer ziet en je geloof je brengt naar dat ene lichtpuntje in de verte. Dat lichtpuntje, dat steeds meer zal gaan stralen en alles in zich heeft om te helen.

" Mijn boek resoneert met mij, met mijn geloof in een goddelijke oerbron, een passie, een missie."

13 januari 2024 | Boeklancering

Op 13 januari 2024 om 14.30 ben jij van harte welkom bij de lancering van mijn boek “Open de poort naar jouw zelfheling” in Restaurant Vuur te Baarn!

In dit boek deel ik mijn persoonlijke verhaal over het vinden van mijn eigen weg in het leven. Ik ben op zoek gegaan naar de kwetsbaarheid van het leven, vreugde, verdriet en heling. Deze weg leidt altijd naar positiviteit en synchroniciteit, een hoger doel: “jezelf zijn in alle facetten”.

Tijdens de boekpresentatie zal ik een korte impressie geven van mijn boek. Ook zal Aryan van Beugen optreden met zijn prachtige Franse chansons. Na afloop is er een wijntje om te proosten en is er natuurlijk de mogelijkheid om mijn boek te kopen.

Dit is een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met mijn boek en om te genieten van muziek, inspiratie en gezelligheid.

Een warm welkom, voor iedereen.

13 januari 2024
14.30 uur
Restaurant Vuur te Baarn

Gratis toegang.

Uit het hoofdstuk:

“Loop jouw pad”

Belangrijk is om te zien wat je over jezelf afroept en bewust te zijn van je gedachten en je gevoelens.

Zoek het pad op dat bij je hoort, het pad dat je innerlijke rust geeft en dat leidt naar jezelf, naar je hart.

Heb liefde voor jezelf, zelfacceptatie en vergeving. Van daaruit kun je je openen voor een verandering, een opening vanuit je hart.

"Open de poort naar jouw zelfheling"

Een gesigneerd boek ontvangen op de boekpresentatie?
Nieuw

“Het onmogelijke is mogelijk”

Uit het hoofdstuk:

"Geschiedenis van je leven"

We willen niet gekwetst of afgewezen worden. Als we te veel pijnlijke gevoelens wegzetten, is er geen ruimte meer voor liefde.

Doorleef je gevoelens, loop er niet van weg.

In de stilte, in de natuur, in de rust, komen vaak flarden naar boven.

Kijk hiernaar, koester dit!

Zeg tegen jezelf: “Lieve ik, dankjewel dat ik dit tegenkom, dat ik dit mag voelen.

Dat ik een herhaling van gebeurtenissen kan en mag doorbreken.”

Mijn naam is Ineke

Ik ben Ineke van Dam en was jarenlang in de ban van wat anderen vonden wat ik moest doen en laten. Mijn “anders” denken, mijn intuïtieve gaven, mijn hooggevoeligheid en emoties werden niet altijd geaccepteerd door mijn omgeving. Uit angst gekwetst te worden sloot ik mijn hart en maakte mij klein om de anderen te ‘pleasen’.

Om nu mijn missie uit te dragen, heeft het universum mij diverse beproevingen opgelegd, waar ik eerst zelf doorheen moest gaan, voordat ik de ander kon helpen.

 

Ik kan nu terecht zeggen, dat ik weet, hoe de pijn voelt, de machteloosheid, bijna wanhoop, als je niet weet wat je kunt doen in een pijnlijke situatie en het heft liever uit handen geeft aan de ander, een arts, een internist, een psychiater.

En dan de moed hebben om door deze wanhoop heen te gaan en voor de volle 100% voor jezelf te gaan en…. te genezen!

Uit het hoofdstuk:

"Moeder, kind en karmaoverdracht"

Wat is jouw doel in dit leven?

– jezelf zijn in deze hectische wereld;
– een verschil maken in jouw uitstraling en jouw unieke zijn;
– eerlijk en oprecht zijn tegen jezelf en anderen.

Dan kom je bij jouw passie, jouw missie, dat het leven de moeite waard maakt voor jou, voor anderen en voor de wereld

"Open de poort naar jouw zelfheling"

Een gesigneerd boek ontvangen op de boekpresentatie?
Nieuw