Over Ineke

Ik zie de gevoelens als het weer..

Het weer is zoals wij ons kunnen voelen.
Het regent….. wij lopen vaak weg van verdriet.
Het stormt….. kwaadheid stoppen we weg.
Het hagelt….. koud in ons…. niet willen voelen
Het zonnetje schijnt……. jammer wij voelen niet het intense geluk van deze warmte.

Weersomstandigheden kunnen we niet veranderen en wegstoppen.
Stop de gevoelens zoals verdriet, kwaadheid, eenzaamheid, afwijzing, angsten ook niet weg. Accepteer deze gevoelens en laat ze pas daarna los, dan staat het hart volop open om liefde en warmte te ontvangen en te geven.
Het hart is dan niet meer “bezet” door andere emoties.

Ik ben Ineke van Dam en was jarenlang in de ban van wat anderen vonden wat ik moest doen en laten. Mijn “anders” denken, mijn intuïtieve gaven, mijn hooggevoeligheid en emoties werden niet altijd geaccepteerd door mijn omgeving. Uit angst gekwetst te worden sloot ik mijn hart en maakte mij klein om de anderen te ‘pleasen’.

Om nu mijn missie uit te dragen, heeft het universum mij diverse beproevingen opgelegd, waar ik eerst zelf doorheen moest gaan, voordat ik de ander kon helpen.
Ik kan nu terecht zeggen, dat ik weet, hoe de pijn voelt, de machteloosheid, bijna wanhoop, als je niet weet wat je kunt doen in een pijnlijke situatie en het heft liever uit handen geeft aan de ander, een arts, een internist, een psychiater.
En dan de moed hebben om door deze wanhoop heen te gaan en voor de volle 100% voor jezelf te gaan en…. te genezen!

Al 30 jaar heeft een methodiek mij geholpen om mezelf niet te verliezen in de hectiek van het leven en contact te maken met mijn innerlijke zelf, mijn bron, vragen te stellen en antwoorden te krijgen! Mezelf de handvatten te geven om te genezen en te zien waar de oorsprong lag van het hetgeen mij van het oorspronkelijke pad afbracht. En nu is het mijn tijd om jou te helpen jezelf te genezen.

Meer info

Wil jij meer info? Vul dan het onderstaande formulier in en dan kom ik er op terug.