Bepaalt de corona crisis ons leven?

Ineke van Dam

In deze periode, waarin de corona crisis ons leven bepaalt, komen bij velen de kwetsbaarheden naar boven.

Overgewicht

“Ik weet het” zeg je. Al veel geprobeerd, gejojood met diëten, je weet hoe het voelt om jezelf niet lief te hebben. Jezelf te verwensen en daardoor weer een toevlucht tot het eten te nemen. Wellicht heb je je erbij neer gelegd. Nu schudt het virus je wakker. Overgewicht is een van de corona-risicofactoren. Geen diëten nu, autogenetic-healing is de methode.

Chronische onderliggende klachten

Zoals hoge bloeddruk, schildklierklachten, longproblemen, diabetes, reuma, kanker en veel meer. Je slikt medicatie en geeft je gezondheid over aan de reguliere zorg. Je kan weer verder leven, wel met beperkingen, die je voor lief neemt. Nu behoor je plotseling tot de kwetsbare groep, die bij voorkeur binnen moet blijven.

Psychische klachten

Zoals burn-out, depressie. Medicatie: anti-depressiva o.a, geeft je een beetje meer ruimte, echter vlakt je gevoel af. Je mindset, denken in mogelijkheden in passie, enthousiasme lever je in. De crisis vraagt echter je mindset en je trillingsfrequentie hoog te houden.

Als ervaringsdeskundige in al deze groepen die ik genoemd heb, wil ik motiveren, activeren en meenemen naar een verruimde mindset om jezelf te genezen.

Autogenetic-healing is DE METHODE, al velen zijn je voorgegaan naar een verruimd en gezond leven. Een leven in overvloed, een leven, dat je uitdaagt om diegene te zijn, waarvoor je op aarde bent! Je passie en missie weer te hervinden en daardoor weer de sprankeling in je lijf voelt van het bestaan, jouw bestaan, het LEVEN voelen in elke cel van jou, je hart weer openzetten voor liefde.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration

Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht