Open de poort naar jouw zelfheling

Heb je het gevoel dat je vastzit in een vicieuze cirkel van pijn, stress en onverklaarbare klachten?

“Jarenlang worstelde ik met chronische pijn en voelde ik me machteloos over mijn eigen gezondheid. Dokters konden geen oorzaak vinden en medicijnen boden slechts tijdelijke verlichting. Totdat ik de kracht van zelfheling ontdekte.”

In “Open de poort naar jouw zelfheling” gidst Ineke van Dam-Oudhuis je stap voor stap naar een gezonder en gelukkiger leven. Met behulp van haar unieke methode, autogene hypnose, leerde zij haar lichaam en geest te helen van binnenuit. De pijn verdween, haar energie keerde terug en zij nam eindelijk de regie over haar eigen leven.

Ben je klaar om afscheid te nemen van pijn en beperkingen? Ontdek de transformerende kracht van zelfheling met “Open de poort naar jouw zelfheling”. Bestel nu jouw exemplaar en begin vandaag nog met jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven!

"Mijn boek resoneert met mij, met mijn geloof in een goddelijke oerbron, een passie, een missie."

Boekpresentatie

Bekijk een fragment van de boekpresentatie op 13 januari 2024.

Een geweldig boek met vele waardevolle informatie. Zo mooi, heb hem al twee keer gelezen en ga alle informatie gebruiken om beter te worden.
Karin
Ik heb genoten van je boek! Het is makkelijk leesbaar, er zijn mooie voorbeelden, veel herkenbare situaties en weer een aantal eye openers.
Marina
Heel positief over jou en je boek. Wat je allemaal met autogenetic healing hebt bereikt voor zoveel medemensen en voor jezelf. Een fijn positief boek over jou en over vele mensen die je de weg hebt gewezen.
Cees

Uit het hoofdstuk:

“Loop jouw pad”

Belangrijk is om te zien wat je over jezelf afroept en bewust te zijn van je gedachten en je gevoelens.

Zoek het pad op dat bij je hoort, het pad dat je innerlijke rust geeft en dat leidt naar jezelf, naar je hart.

Heb liefde voor jezelf, zelfacceptatie en vergeving. Van daaruit kun je je openen voor een verandering, een opening vanuit je hart.

"jezelf zijn in deze hectische wereld"

Ineke’s boek is een kompas om weer in je eigen kracht te komen en dieper te graven dan de westerse geneeskunde ooit zal kunnen en daardoor je authentieke zelf, je genezingsvermogen te activeren en te leren hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen en het gezond en vitaal te houden. Ik wens iedereen deze handleiding toe, de missing link voor velen die op zoek zijn naar het waarom we ziek worden en de oplossingen willen weten.
Roy Martina
Het verhaal van Ineke’s reis is niet alleen inspirerend, maar ook buitengewoon ontroerend. Ineke neemt de lezer mee op een emotionele rollercoaster vol ups en downs, maar uiteindelijk triomfeert de kracht van Ineke’s veerkracht en zelfontdekking. Ik raakte geïnspireerd door Ineke’s moedige stappen richting genezing en zelfacceptatie. Dit boek is meer dan alleen een verhaal, het is een wegwijzer naar innerlijke rust, hoop en het vinden van de kracht om te helen. Ik kan het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar inspiratie en persoonlijke groei.
Patricia

Een nieuw energieveld, een nieuwe trillingsfrequentie, een nieuw boek:

Ontketen je authentieke ik en neem de regie over je leven!

Het onbewuste aandacht krijgt door technieken uit ‘Autogene-training’ waarbij ‘overspannen’ gedachten, die jou vandaag bepalen, jouw gisteren en jouw morgen, rustiger worden.
In deze rust kunnen we kijken wat de leerschool is in ons leven en deze uitdaging dan aangaan met onze leerschool.

Klachten bepalen een groot stuk van ons welzijn in ons leven. Zij dragen bij aan een afhankelijkheid van anderen, een reductie van kwaliteit in het leven.

In mijn boek beschrijf ik mijn reis door dalen en klachten die zich aanmelden op weg naar de “woeste hoogte”, waar authenticiteit nummer één staat en mijn vaste geloof in mijzelf, dat ik mezelf kan helen en de klachten als een “wake-up” call kon zien.

Ik sta volledig achter mijn gezegde:
“Het onmogelijke is mogelijk”

Niet door twijfel, niet door angsten, niet door minderwaardigheid, boosheid en verdriet. Deze gevoelens zijn een uitdaging om onder ogen te zien en de soms “donkere tunnel” in te gaan, waar je niets meer ziet en je geloof je brengt naar dat ene lichtpuntje in de verte. Dat lichtpuntje, dat steeds meer zal gaan stralen en alles in zich heeft om te helen.

“Het onmogelijke is mogelijk”

Je boek leest lekker. Ziet er prachtig uit. Het hoofdstuk “Verlangen” kwam echt bij mij binnen.
Bianca
Dit boek bracht me tot zelfanalyse en zo ben ik weer een stap verder gekomen op mijn levensreis. Dit boek vertelt het indrukwekkende verhaal over Ineke haar levensreis en van haar familie en cliënten. En dat de zelfheling technieken die ze gebruikt succesvol zijn.
Sandra
Je boek is zo herkenbaar. Soms lijkt het net als je over mij schrijft. Het maakt mijn situatie nu veel duidelijker. Je boek leest makkelijk weg.
Joke

Uit het hoofdstuk:

"Geschiedenis van je leven"

We willen niet gekwetst of afgewezen worden. Als we te veel pijnlijke gevoelens wegzetten, is er geen ruimte meer voor liefde.

Doorleef je gevoelens, loop er niet van weg.

In de stilte, in de natuur, in de rust, komen vaak flarden naar boven.

Kijk hiernaar, koester dit!

Zeg tegen jezelf: “Lieve ik, dankjewel dat ik dit tegenkom, dat ik dit mag voelen.

Dat ik een herhaling van gebeurtenissen kan en mag doorbreken.”

Mijn naam is Ineke

Ik ben Ineke van Dam en was jarenlang in de ban van wat anderen vonden wat ik moest doen en laten. Mijn “anders” denken, mijn intuïtieve gaven, mijn hooggevoeligheid en emoties werden niet altijd geaccepteerd door mijn omgeving. Uit angst gekwetst te worden sloot ik mijn hart en maakte mij klein om de anderen te ‘pleasen’.

Om nu mijn missie uit te dragen, heeft het universum mij diverse beproevingen opgelegd, waar ik eerst zelf doorheen moest gaan, voordat ik de ander kon helpen.

 

Ik kan nu terecht zeggen, dat ik weet, hoe de pijn voelt, de machteloosheid, bijna wanhoop, als je niet weet wat je kunt doen in een pijnlijke situatie en het heft liever uit handen geeft aan de ander, een arts, een internist, een psychiater.

En dan de moed hebben om door deze wanhoop heen te gaan en voor de volle 100% voor jezelf te gaan en…. te genezen!

Uit het hoofdstuk:

"Moeder, kind en karmaoverdracht"

Wat is jouw doel in dit leven?

– jezelf zijn in deze hectische wereld;
– een verschil maken in jouw uitstraling en jouw unieke zijn;
– eerlijk en oprecht zijn tegen jezelf en anderen.

Dan kom je bij jouw passie, jouw missie, dat het leven de moeite waard maakt voor jou, voor anderen en voor de wereld

Ik vind je boek interessant. Lekker vlot geschreven. Ik deel je visie al heel lang, prima verwoord.
Fred
Je mooie boek uitgelezen. Het was een zinvolle reis die ik in vogelvlucht heb afgelegd. Er staan veel passages en tips in die erg herkenbaar zijn, ik denk voor veel mensen zoals o.a. je niet op een negatieve manier laten leiden door je verleden. Je boek raakt me. Ik ga de affirmaties inzetten voor de zelfheling bij mentale en fysieke klachten. Dankjewel voor het schrijven van dit boek.
Lies
Je boek is zo herkenbaar. Soms lijkt het net als je over mij schrijft. Het maakt mijn situatie nu veel duidelijker. Je boek leest makkelijk weg.
Joke