Er is maar één jij – Zelfheling door zelfhypnose

3012D25D-3B17-4AF6-9064-E6E539396EAA

Ik ontmoet veel cliënten, die zichzelf niet leuk vinden, verachten zichzelf, bekritiseren zichzelf om het minste geringste. De ander belangrijker vinden, mooier, knapper en succesvoller. Zij zetten hiermee een hek om zichzelf heen. Een hek van beperkingen. De genezing ligt binnen jouw wereld, jouw lichaam. Het vertrouwen in jezelf, het quantum denken, het geloof in eigen kunnen, het onmogelijke mogelijk maken is een cadeau aan jezelf en aan je medemens. 

Het lichaam steigert, de geest steigert, maar dat went. De klachten, het deprimerend gevoel, overgewicht, hoofdpijn, alles went. Zelf een auto-immuunziekte, waarvan de arts zegt dat deze klacht niet meer overgaat, went. Maar het stille verdriet diep in jou wil erkenning. Het is belangrijk dat je jezelf gaat liefhebben.

Het begin van weer voelen, van er mogen zijn

Deze weg gaat met vallen en opstaan, maar het is een weg. Een weg naar het diepste van jezelf, wat je weggestopt hebt en teveel pijn deed in het verleden. Een weg naar dat wat jouw mind heeft gecorrigeerd door in een overlevingsmodus te komen.

Ik ben zelf deze weg opgegaan en ook mijn cliënten zijn deze weg opgegaan. We hebben de weg bewandeld naar een andere mindset en een thuiskomen in jezelf. Deze weg zorgde voor genezing van ernstige klachten zoals een burn-out, rugklachten, hoge bloeddruk, hartklachten en veel meer. Deze klachten willen je wat zeggen, als jij ze weg blijft stoppen, zullen lichaam en geest blijven reageren, aandacht blijven vragen.

Zelfheling door zelfhypnose

Zelfhypnose kan je vergelijken met het moment dat je tussen slapen en waken bent. Je hebt de regie nog steeds in handen, dit is alleen meer verruimd. Hierdoor krijgen jouw weggezette emoties de ruimte om weer te mogen meespelen en weer worden gevoeld. Dit zorgt ervoor dat deze emoties niet meer omgezet kunnen worden in lichamelijke of geestelijke klachten.

Ik geloof hier 300% in. Door deze zelfhypnose heb ik al velen kennis laten maken met het wonder in jezelf. Jij weet diep in jou op onbewust niveau, wat wellicht al lang opgesloten ligt in jou en ettert omdat het opengebroken wil worden. Ik heb mezelf genezen van o.a. een auto-immuunziekte, hoge bloeddruk, hartproblemen en een burn-out. Diverse cliënten heb ik helpen genezen van o.a. diabetes, lyme, rusteloze benen en artritis.

Creëer jouw leven door een andere mindset

Geloof en vertrouw er in dat er meer mogelijk is dan dat jij denkt. Luister naar je intuïtie en geef je gevoel meer ruimte. Blijf niet jouw eigen boodschap herhalen, waardoor groei uitblijft. Doorbreek jouw angst om te groeien, om zelfstandig te zijn, om gezond te zijn. Zorg voor een gezonde relatie en gezonde financiële middelen.

Zoals Joe Dispenza zijn therapieën neerzet in Amerika, doe ik het nog wat kleinschalig hier. Ik begeleid maximaal acht tot tien personen om hen de aandacht te geven alles uit mijn training “activeer jouw genezingskracht door zelfhypnose” te halen. Geen grote zalen, geen 50-60 mensen in de zaal. Omdat jij belangrijk bent, omdat jij alle aandacht verdient om jezelf het leven te geven, waarnaar je diep in jezelf verlangt.

Ik ben het voorbeeld en daardoor weet ik waar ik over praat, ken ik de pijn, de machteloosheid, het verdriet, de angsten, de kwaadheid en depressie. Ik weet ook dat je dit gevoel kunt doorbreken en de zon weer kunt laten schijnen in jezelf. Je kan dit bereiken door jezelf weer de liefde te geven en daardoor je gezondheid voorrang en aandacht te geven die het verdient. Omdat jouw lichaam jouw huis is, waar je niet in kunt blijven wonen als jouw lichaam een bouwval wordt.

Vind je passie en verbind

Er is moed voor nodig om dit proces aan te gaan. Het klinkt eenvoudig, dat jij zelf een oplossing kan zijn voor jouw probleem. Dat wil misschien ook zeggen dat jij de oorzaak bent van dit probleem. En dan hebben we meteen de angel. Jouw klachten willen jou wel vaak een wake-up call geven. En deze call is heel waardevol. Als iedereen meteen volmaakt en super gezond geboren wordt en dit blijft in zijn leven, is de weg naar groei al gesperd voor jou.

In onze maatschappij is jouw mindset gevormd door de opinies die van ouders op kinderen worden overgedragen. Maar ook de opinies van overheid op burgers en van artsen op cliënten. Ik daag je uit, twijfel je al heel lang, heb je psychische of lichamelijke klachten en/of heb je het gevoel dat je jezelf inhoudt en meer uit het leven kunt halen, kom in actie en onderzoek eens een totaal andere kant. De kant van zelfgenezing.

Ik heb vele HBO-opleidingen afgerond, seminars bijgewoond en veel coaching gedaan in de afgelopen 25 jaar. Toch is mijn allerbelangrijkste opleiding: ‘het leven zelf’. Observeer, analyseer, mediteer en kom tot verrassende uitkomsten. Waardoor jouw leven het mooiste leven wordt met ups en downs die je zelf kunt overwinnen. Als je 90 plus bent, kun je dan terugkijken naar de mogelijkheden die het leven jou heeft geschonken en de uitdagingen die jij bent aangegaan om te groeien, te ontplooien, te ontwikkelen, te genezen en het mooiste voorbeeld voor anderen te zijn.

Er is maar een jij. Koester dit en heb jezelf lief. Gooi je boosheid weg als je klachten hebt. Zie het als de grootste uitdaging ooit. Ik zei altijd tegen onze dochter, toen ze nog klein was en “problemen” had: “zie in elk probleem een zwakke schakel en pak dit aan.” Nu is zij volwassen en heeft het geweldig opgepakt. Nog steeds ziet zij de uitdagingen in de zwakke schakel.

Jij ook?

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration

Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht