Karma

Karma | Blog Ineke van Dam | Autogenetic Healing

Wat is karma?

Ik kan het uitleggen, wat het voor mij betekent en hoe ik er mee om ben gegaan. Ik schreef erover in mijn boek over “autogenetic healing”.

Intuïtief kwam in me op: ik draag mijn boek op aan mijn moeder (mijn moeder die al 21 jaar geen deel meer uitmaakt van deze aarde). Mijn moeder, die niet kon zijn, zoals ze graag wilde zijn.

Die in haar huwelijk niet communicatief kon uitdragen wat ze diep in haarzelf voelde. Die niet begrepen werd, omdat ze hooggevoelig was en paranormaal vaak “dingen” aanvoelde.

Mijn moeder was heel vaak moe en ziek. Had veel klachten, lag ook vaak op bed.

En deze moeder, heeft mij geleerd (alleen door haar zijn) om de ziekte om te draaien en bewust te kijken waar een ziekte vandaan komt.

Ik wil mijn leven lang blijven werken (maak ik nu ook waar), daar ik voel dat ik mijn missie moet uitdragen, waar ik voor gekozen heb bij mijn geboorte. Niet als echtgenote van, niet als moeder van… Niet mijn identiteit de waarde geven van de ander. Bij mezelf blijven, waardoor ik een waardevol geschenk kan zijn voor een ander, door mijn uitstraling, door mijn passie.

Voor mijn moeder waren wij, mijn broer en ik, de belangrijkste personen in haar leven. Dit betekende ook een enorme claim op ons. Ik wilde er voor haar zijn, gelukkig zijn, want dan was zij het ook.

Wat had ik het fijn gevonden als zij andere bronnen had gehad in haar leven, zoals werk, vrienden etc., waar zij ook het geluk had kunnen vinden en haar gevoelens had kunnen uiten.

Mijn moeder, heeft mij aan het denken gezet, door haar leven te leiden. Ik voelde, dat dit het karma was wat ik moest oppakken, verwerken, ombuigen en doorbreken.

Dat wil zeggen:  

💜 Werken van onzichtbaarheid naar zichtbaarheid. 💜 Ziekten ombuigen naar healen van jezelf. 💜 Klein voelen, naar groots zijn om mijn missie uit te dragen. 💜 Hooggevoeligheid een plek geven, zodat dit me niet meer zou belemmeren in sociale contacten. 💜 Het intuïtief aanvoelen van mensen en gebeurtenissen laten vloeien.

Zoals ik nu zeg: ik maak van mijn zwakke punten ook nu sterke punten.

Dankjewel mam, ik heb jou uitgekozen als moeder. Jouw leven was niet makkelijk. Mijn leven ook niet altijd, maar wat een mooie leerschool om verder te groeien.

Zonder jou, was mijn missie niet zo duidelijk geweest. Zonder jou, had ik mijn boek nooit geschreven 🙏🏻

Zit jij ook vast in je verleden? Kun jij de gebeurtenissen niet verwerken en een plaats geven in het heden zodat het verleden nog steeds een deel van jou is en jij slachtoffer bent van het verleden? Keer het om, en kijk wat jouw lessen van vroeger waren.

Wees dankbaar voor deze lessen! 🙏🏻 En buig het slachtoffer van toen om naar de grote winnaar van nu!

***

Vind jij het lastig om dit in je eentje aan te pakken? Stap dan in het Aureole programma. Een traject van drie maanden waarin ik jou begeleid op jouw weg naar zelfheling. Lees er alles over op https://aureolehealing.com/aureole-programma

Wil je eerst even sparren of overleggen? Ik bied je een gratis telefoon of zoom gesprek (ca. 15 min) aan om samen te kijken of dit programma geschikt is voor jou. Maak hier een afspraak: https://aureolehealing.com/contact of stuur een berichtje naar info@aureolehealing.com met als onderwerp “Ja, graag een kennismakingsgesprek”.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration
Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht