Nu nog “even” niet

42F7D823-AA99-415C-B3F7-F48BB0A23CD5

Hoe vaak zeg je tegen jezelf: 

“Nu nog ‘even’ niet. Ik begin morgen wel”?!

En dat “morgen” blijft geprogrammeerd in jouw mind.

Jaren later is de “morgen” er nog

Vrijwel alles is nog bij het oude. Natuurlijk, kost het moeite, natuurlijk zul je wat moeten veranderen in je denkwijze. Het kan! En dan heb jij je leven zelf in de hand. Dan kan jij jouw negatieve mindset programmeren in positief. Dan kan jij jouw lichaam opdracht geven om af te vallen en luister je naar de signalen. Dan kan jij jouw klachten op een andere wijze zien.

Jouw lichaam geeft antwoord op de vraag hoe te genezen. Alleen wij zijn “onszelf” kwijtgeraakt. We luisteren niet meer naar ons lichaam, we volgen de aanwijzingen niet op, die ons worden gegeven, we zien ze zelfs niet meer.

Waar leer je weer terug te komen bij jezelf?

AUTOGENETIC-HEALING is het antwoord

Tijdens autogenetic-healing sessies neem ik je mee  in quantum denken, visualisaties, affirmaties en spiertesten. Ook is het mogelijk op de “zoom” om naar o.a. allergieën te kijken en nog meer. De sessies zijn in kleine groepen omdat persoonlijke aandacht juist hierin heel belangrijk is. 

Ik zou fantastisch vinden om je te mogen helpen.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration

Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht