Spijt… of toch niet?

DSC_0490 (1)

SPIJT (all kinds of everything reminds me of you)

Eens kom je in de laatste fase van je leven en ga je nadenken over je levensloop tot nu toe. Zou je weer voor hetzelfde leven kiezen? Of zou je even een knop willen omdraaien naar een andere keuze?

Toen

De baan die je kreeg aangeboden, die heb je afgeslagen omdat je dacht dat je deze baan niet aankon. Je bleef zitten in je oude baan. Een studie, die je steeds maar uitstelde, omdat je drie jaar te lang vond om te studeren. Of toen je jezelf hebt laten opereren aan een hernia en jarenlang moest revalideren. Die staaroperatie die je heb laten doen, die mislukte. Dat je nog jarenlang medicatie slikte met enorme bijwerkingen. Die therapie die je niet bent aangegaan, omdat je terugdeinsde voor de “verborgen” gevoelens, zoals angst, kwaadheid, schaamte en verdriet. Je vond geld heel belangrijk en vond jezelf in de macht van het geld. Je voelde je goed als je wat geld op de bank had staan. Je gunde jezelf geen dure vakanties, geen therapieën en veel meer.

En nu heb je geld op de bank, waar je niets meer mee kunt doen, je kunt niet meer reizen, geen therapieën volgen, enz. Dit geld gaat straks naar je kinderen. Dat je jezelf altijd af hebt gevraagd, wat de ander van jou zou denken en je jezelf aanpaste in hun denkwijze.

De ander, die was belangrijk.

Nu

Trekt zo nu en dan een “dementievlaag” over je heen, waardoor al deze gevoelens naar boven komen en je ze niet meer in kan houden? Voel je kwaadheid, dat je jezelf niet de liefde gaf?

Elke dag dat je leeft, is een dag dat je andere keuzes kunt maken

Laat het leven bruisen in je, omhels een andere mening, onderzoek echter ook andere opinies. Kom bij jezelf, leer jezelf kennen, leer van je klachten, leer van je mindere dagen en zelfs van de depressies in je leven. LEEF zoals het leven voor jou bedoeld is.

Door middel van de autogenetic-healing methode kun je leren om zelf klachten te helen, om dichter bij jezelf te komen, authentiek te zijn, open te staan voor keuzes in je leven, de uitdaging aan te gaan. Je kunt jezelf dit kado geven en versteld staan van de uitwerking en inzichten van wat al in jezelf aanwezig is en zie je jezelf  in de toekomst al voldaan terugkijkend naar een leven, waar je alles uit hebt gehaald.

Ik zou fantastisch vinden om je te mogen helpen.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration

Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht