Wat maakt jou blij?

8A92F97D-94CA-4DC7-8E4A-DB84EE33D831

Denk hier eens over na, waar verstop je je verdriet? Als je het verdriet niet wilt voelen?

Een cliënt vertelt me, dat ze kilo’s is aangekomen, terwijl ze gezond eet en genoeg beweegt. Haar gezicht is wat opgezwollen, benen en enkels houden vocht vast, wat duidelijk te zien was. Ook een opgezette buik.

Ik voelde verdriet bij haar

Zij ontkende dit, nee, dat was absoluut niet aan de orde. Ik stelde een visualisatieoefening voor, waarin zij open stond voor haar gevoelens, een autogenetic-healing oefening. Het verdriet wat opkwam, lieten we in de visualisatie afvloeien. Uit het gezicht, haar buik, benen en enkels.

Wat een opluchting. Zover weggestopt verdriet, waarvan de oorsprong zich niet openbaarde. Dit hoeft ook niet altijd. Haar gezicht en enkels hadden na deze oefening het vocht en het verdriet losgelaten. Prachtig hoe het lichaam wil herstellen, als wij ons lichaam omhelzen en weer naar de wijsheid van het lichaam gaan luisteren en “even” de mind opzij zetten. Deze cliënt heeft nu de ingrediënten hoe ze haar “vochtprobleem” kan aanpakken en neemt hier ook de tijd voor.

Mag jouw verdriet er zijn?

Zoals bij mijn cliënt, geeft het ego vaak het antwoord!

Het gevoel van verdriet is te pijnlijk en teveel, verdriet wordt ver weggestopt, zelfs zover, dat je het zelf niet meer herkent. Het lichaam reageert dan wel met klachten, vastgezette klachten.

Wil jij ook weten waar jouw lichaam jouw klachten heeft vastgezet?

Overgewicht en andere onderliggende klachten vragen aandacht en daar kunnen we op dezelfde manier naar kijken: De Autogenetic Healing Methode. In deze methode word je meegenomen in quantum denken, visualisaties, affirmaties en spiertesten. Ook is het mogelijk op de “zoom” om naar o.a. allergieën te kijken en nog meer.

Schrijf je in voor de gratis healing inspiration

Schrijf je nu in voor een 4-wekelijkse gratis mail, met daarin een blog, audio of video, die jou kan ondersteunen naar gezondheid, geluk en healing. Dit gaat jou  helpen om meer inzicht te krijgen in thema’s rondom gezondheid en het immuunsysteem.

Deel dit bericht