Autogenetic Healing 2-daagse Training

Met Ineke van Dam & Dr. Roy Martina
op 16 en 17 oktober!

Drs. Martina & Ineke van Dam hebben dezelfde missie
Mensen die lijden aan een ziekte of pijn of juist gezond willen blijven weer te laten geloven in het zelfgenezend vermogen van hun lichaam en ze te laten ontdekken dat ze niet met pijn of ziekte hoeven rond te lopen zoals vele dokters hun vertellen. Met Autogenetic Healing en Quantum VoyageTM technieken kun je meestal je zelf geheel genezen!

Voor wie is deze speciale training?

 • Voor een ieder die klachten heeft en wil leren hoe zichzelf te genezen.
 • Voor een ieder die wilt weten hoe ze zichzelf kunnen genezen in geval ze ooit weer ziek worden.
 • Voor een ieder die gelooft dat de medische wetenschap soms meer schade aanricht dan het goed doet.
 • Voor een ieder die niet vitaal is.
 • Voor een ieder die erachter wilt komen wat de blokkades zijn die ziekte veroorzaakt!
 • Voor therapeuten die hun therapeutisch arsenaal willen uitbreiden en hun klanten ‘tools’ mee willen geven waardoor ze in hun eigen kracht komen.
 • Voor een ieder die voelt dat de klachten weg zijn, maar dat het toch niet helemaal kosher is.
 • Voor een ieder die weet dat het lichaam een zelf genezend vermogen heeft dat fenomenaal is en minder afhankelijk wil zijn van artsen en ziekenhuizen.
 • Voor een ieder die liever de natuurlijke weg wilt volgen dan artsen vertrouwen met hun gezondheid.
 • Voor een ieder die geen slachtoffer wil zijn en het heft in eigen handen wil nemen.

De 5 kwaliteiten van gezondheid en lang leven!

In deze intensieve tweedaagse leer je technieken om jouw immuunsysteem en zelf herstellend vermogen behoorlijk aan te zwengelen en de 5 kwaliteiten van zelf-herstellend vermogen een boost te geven:
 1. Immuunsysteem op maximaal (weerstand upgraden)
 2. Regeneratie op maximaal (herstelvermogen upgraden)
 3. Rejuvenatie op maximaal (stamcellen en verjonging upgraden)
 4. Detoxificatie op maximaal (ontgiftingsproces upgraden)
 5. Vitaliteit op maximaal (mitochondriën upgraden)

Mindstretch: wat je niet wist!

Wat je niet weet is:

 1. Dat in jouw geest (mind) een Potentieel zit die sterker is dan welk medicijn dan ook (het placebo-effect)
 2. Dat bepaalde visualisatie technieken sterker zijn dan medicijnen.
 3. Dat zelfhypnose net zo krachtig is als hypnose en vaak beter.
 4. Dat je met je ademhaling je lichaam kan aanzetten tot genezing en verjonging

Wat wil je? Lang leven en vitaal blijven? Nooit meer ziek worden? Genezen? Rust in je hoofd?

De geheimen van controle nemen over je blauwdruk van verouderen, zelfgenezing, verjonging, je zelf immuun maken tegen ziekte, de DNA-code van je familie doorbreken en nog meer. We behandelen in 2 dagen alles wat we kunnen om jou een maximale boost te geven voor de rest van je leven.

Dr. Roy Martina

Ik wist al op mijn 4e levensjaar dat ik arts wilde worden, ik heb in die tijd al vaak naar de huisarts of ziekenhuis moeten gaan vanwege astmatische bronchitis en sinusitis. Ik wilde andere mensen helpen om niet te hoeven lijden zoals ik. Na 40 jaar met de meest chronische ziekten te hebben gewerkt en gemiddeld 80% te hebben helpen genezen is het tijd om mijn kennis over te dragen. Ineke en ik zullen je uit onze arsenaal van therapieën simpele tools leren die je kan gebruiken om vitaal gezond oud te worden. Sinds een paar maanden leef ik van het licht, hetgeen betekent dat ik noch voedsel of vloeistof nodig heb om te overleven en met mij zijn er minstens 60,000 mensen op aarde die dit kunnen is de vraag: welke dogma kunnen we nog meer doorbreken? Ik zal vertellen welke methodieken ik heb gebruikt om dat te kunnen en dat kan jij ook toepassen om je lichaam te genezen of gezond te blijven tot je dood! Ook merk ik dat het genezend vermogen van mijn handen steeds krachtiger worden waardoor ik bij anderen het zelfgenezend vermogen nog een extra boost kan geven. Dat doe ik op de VIP-avond. Deze avond is niet verplicht alleen voor hen die dat willen.

Ineke van Dam

Ik werd reeds op jonge leeftijd geconfronteerd met talloze ongeneeslijke ziekten genezen, w.o. een schildklieraandoening, hartproblemen en later een burn-out en nog meer totdat ik besloot dat ik het niet wilde en ben op zoek gegaan naar zelfhelende technieken. Zelf heling werd een leidraad in mijn leven. Steeds weer keerde ik terug naar deze methode en combineerde ik deze methode met diverse ander elementen van heling zelfs naar DNA-niveau.  Ik ontwikkelde zo’n sterk geloof in het zelf genezen en bracht mijn geloof over bij honderden cliënten, die ook hun mind openden dat er meer mogelijk was en inzicht kregen en hun overtuigingen van onmogelijkheden tot heling werden omgezet naar heling.

Autogenetic Healing” is een combinatie van de best werkende technieken die ik heb geleerd en ontdekt. Ik heb honderden klanten gecoacht naar gezondheid, vitaliteit en zelf genezing. Ik leer hen hoe ze dat verder zelf kunnen en ze hebben mij dan niet meer nodig!

Take your power back

Als patiënt kom je meestal in een slachtofferrol en stel je afhankelijk op naar de dokter toe. De dokter doet geen heling maar symptomen onderdrukken vaak met geneesmiddelen met bijwerkingen die weer tot nieuwe klachten en ziekten kunnen lijden. Correct voorgeschreven farmaceutische middelen zijn de 3e doodsoorzaak wereldwijd. Dat zijn geen leuke dingen en ‘Big Pharma’ heeft maar een doel en dat is winst maken. Daar wil je niet van afhankelijk zijn., De artsen weten niet beter en zijn gehypnotiseerd met een tunnel visie dat hun methodes de beste zijn. Ook is bekend dat de zog. wetenschappelijke onderzoeken vaak vervalst, verdraaid zijn om precies te bewijzen wat ‘Big Pharma’ wilt! Dat maakt je toch depressief of niet?

Wil jij slachtoffer zijn of zelf jou door God gegeven kracht herontdekken?

Tijd voor ontdekken wat er in jou aan potentieel is

Wist jij dat in jou een auto-regulerend systeem is dat alle functies waar je niet aan hoeft te denken reguleert? Zoals je hartslag, spijsvertering, regeneratie, hormonen en nog veel meer! Wist jij dat jij daarmee kan communiceren en vertellen wat je wilt? Heel vaak raakt het geblokkeerd door stress, emotionele trauma’s, belemmerende geloofsovertuigingen, negatieve gedachten enz. Jij kan dat weer gaan aansturen en dat gaan we je leren.

Find Your Quantum self

Jouw historie bepaalt hoe je denkt, hoe je reageert, maar die historie heeft weggenomen van je wie je echt bent. Wij gaan je leren wie je in de diepte bent en dat je een ongelimiteerd persoon hebt met oneindige mogelijkheden om te kiezen. Jij kan bepalen welke kant jij opgaat. Daarvoor leer je de Quantum VoyageTM naar lang leven, gezondheid en geluk tot je dood! Jij bent van nature happy, liefdevol, compassievol en gelukkig, dus als je je alleen ongelukkig, gevoelloos of verdrietig voelt dan ben je jezelf kwijt, laat ons helpen je weg naar jezelf terug te vinden! Jouw Quantum Zelf is de beste versie van wie jij kan zijn!

Frequentie van liefde heelt alles

Veel spirituele mensen praten over liefde, wij hebben het over de liefdesfrequentie, de ultrafijne zuivere quantum energie waar jij van vandaan komt, dat ben jij zelf. Dat is niet hetzelfde als houden van iemand, dat is menselijke geprojecteerde liefde en affiniteit. Jij bent liefde in oorsprong, door je daar weer mee te verbinden start je het lichaam weer te voeden met jouw eigenenergie en dat versnelt het helingsproces. Wij gaan je leren hoe dat te doen! Jij hoeft niet een ander te pleasen om liefde te ervaren, dat is voorwaardelijke liefde en niet handig want je doet je zelf te kort door niet je grenzen aan te geven, niet authentiek te zijn, dat zijn behoeften die voortkomen uit jouw kinderjaren, het is tijd die te doorbreken.

Alles gebeurt in Thèta Brein staat

Thèta is de staat van heling en verbinding met je liefdesfrequentie. Daarom zeggen mensen zo vaak na meditatie dat ze zich vredig en goed voelen, omdat in mediatie men heel vaak in de Thèta brein staat komt. Daar gebeurt alles wat je wilt, ook de kwantumsprongen naar de toekomst waar je genezen bent en je gelukkig voelt en dat leer je ook! 

Blokkades opruimen

Om terug te gaan naar de wijsheid van je lichaam leren we je hoe je je blokkades opruimt om alles weer te laten stromen, oplossen van pijnlijke herinneringen en trauma’s zijn belangrijk omdat die blokkades creëren in je energie stromingen (meridianen)

De herinnering aan dit pijnlijke deel, dat heeft besloten afgesloten te willen worden en niet gevoeld.

Door deze zelfmeditatie methode krijg je inzichten om het blokkadepunt zelf herkennen en op te lossen, waardoor de blokkades worden opgeruimd en alles weer stroomt

Wonderen zijn normaal

Wonderen gebeuren heel vaak met deze methoden, mensen die genezen van ongeneeslijke ziekten, zelfs kanker. Voor de medische wetenschap onverklaarbaar maar als je die vaker ziet dan niet zijn het geen wonderen meer maar een gevolg van jouw verbinding met je oerkracht, de wezen die je van aanleg bent.

VIP-avond: Draken kracht

Roy zal je op de VIP-avond (kost extra) begeleiden naar jouw mythologische kracht dier en daar mee ga je op reis en krijg je een speciale heling die jou initieert in jouw quantum energie. Dit is een extra boost d.m.v. een speciale helende meditatie reis in combinatie met een verhoging van je vibratiegetal (d.m.v. een handoplegging met de helende energie van Roy) daardoor krijgt jouw immuunsysteem een extra boost, dat geeft je nog een extra impuls krijgt op al datgene wat je meekrijgt.

Wat gaat het kosten om weer in mijn “Autogenetic Self-healing Power te komen?

Een betere vraag zou zijn wat is het je waard, het is eigenlijk onbetaalbaar op zijn Engels “priceless”
We bieden je dit aan voor:

Livestream thuis online

 
199
129 excl. 21% BTW
 • Vroegboekkorting tot 1 oktober, daarna is de prijs €149,-
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Seminar (twv 199,-)
 • Toegang tot onze online speciale membership learning portal
 • 12 geleide meditaties van Omega Healing (t.w.v. €99,-)

Live in de zaal

Prijs voor 1 oktober daarna is de prijs 199,-
(Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar.)
244
169 excl. 21% BTW
 • 1 x LIVE Toegangsticket voor het 2-daagse Autogenetic Healing Seminar
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Seminar (twv 199,-)
 • Toegang tot onze online speciale membership learning portal
 • 12 geleide meditaties van Omega Healing (t.w.v. €99,-)

VIP

Prijs voor 1 oktober daarna is de prijs 349,--
(Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar.)
394
319 excl. 21% BTW
 • Incl. EXTRA VIP-AVOND: Draken Healing kracht
 • 1 x LIVE Toegangsticket voor het 2-daagse Autogenetic Healing Seminar
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Seminar (twv 199,-)
 • Toegang tot onze online speciale membership learning portal
 • 12 geleide meditaties van Omega Healing (t.w.v. €99,-)
VIP

Vroegboek korting loopt af op 29 September (Dr. Roy Martina’s verjaardag)

Tijden

16 oktober

Registratie start om 09:00
Workshop start 09:45 tot 17:30

17 oktober

Registratie start om 09:00
Workshop start 09:45 tot 17:30

VIP is op 16 oktober van 19:00 tot 21:00 en inclusief diner.

Meer info

Wil jij meer info? Vul dan het onderstaande formulier in en dan kom ik er op terug.